×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Сряда, 21 Февруари 2018
Козирог

Месечен хороскоп
Декември 2017

8215

Месечен хороскоп - Козирог - Декември - 01.12.2017 - 31.12.2017 година

С много емоции ще преминете през декември и дано това не ви създаде непреодолими проблеми, защото неумението или нежеланието да ги контролирате ще води точно към тях.

В делови и финансов план бъдете особено внимателни и не подписвайте важни документи, с чието съдържание не сте запознати напълно. Има риск да останете подведени и да загубите. В отношенията си бъдете отзивчиви и не се дръжте предизвикателно, особено в случаите, когато отсрещната страна не е на нивото ви. Обратното ще ви създава врагове, от каквито нямате нужда. Не изисквайте прекалено много от подчинените и семейството си, и най-вече в случаите, когато очевидно това не е по силите им, станете по-спокойни и ще срещате разбиране. Верни на себе си, ще се мобилизирате и противопоставите на безотговорността на онези, чиито решения са важни за голям кръг от хора и в частност за вас. Направете го с такт и акуратност, без да изпадате в крайности, като оставите възможност на събеседниците си да комуникират пълноценно с вас.

Успешните ви проявления ще радват всички ви, но няма да липсват и завистници покрай вас. Съвместните ви действия, особено с роднини не са препоръчителни. Декември е месец на равносметка и в тази връзка има върху какво да размишлявате и да се поправяте. По-често се съобразявайте със ситуациите около вас и не проявявайте прекалена агресивност, заблуждавайки се, че така може да принудите някого към активност или да следва желанията ви. През дните от 13 до 15 декември бъдете по-внимателни, възможни са травми, простуди и преумора, която ще се отрази неблагоприятно не само на здравето и психиката ви, но и ще притесни близките ви. Посрещнете заедно с любимите ви хора Новата 2018 година и нека любовта и надеждата не ви напускат никога. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Козирог, както и подходящите решения за гривна!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.