×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Сряда, 17 Януари 2018
Козирог

Месечен хороскоп
Декември 2015

3658
Със силен дух и вяра в силите си, ще се мобилизирате и противопоставите на безотговорността на онези, чиито решения са важни за голям кръг от хора и в частност за вас. Направете го с такт и акуратност, защото поради емоционалното си и психическо състояние понякога изпадате в крайности, обяснявайки в детайли собствената си гледна точка, без да оставяте възможност на събеседниците си да комуникират пълноценно с вас.
 
Успешните ви проявления ще радват всички ви, но няма да липсват и завистници покрай вас. Заради ограниченото си мислене ще се превърнат в основните ви дразнители, за това не се колебайте да прекратите отношенията си с тях. Съвместните ви действия, особено с роднини не са препоръчителни. По отношение на бизнеса и финансите ви бъдете особено внимателни и не подписвайте документи, ако не сте напълно убедени, че са юридически издържани. Възможно е да се окажете съзнателно подведени и след време горчиво да съжалявате. Декември е месец на равносметка и в тази връзка има върху какво да размишлявате и да се поправяте.
 
По-често се съобразявайте със ситуациите около вас и не проявявайте прекалена агресивност, заблуждавайки се, че така може да принудите някого към активност или да следва желанията ви. През дните от 24 до 26 декември бъдете по-внимателни, възможни са травми, простуди и преумора, която да се отрази неблагоприятно и на очите ви. Краят на месеца е време за подготовка и празнуване, за това бъдете деликатни в семейните отношения и направете атмосферата по-сърдечна и топла, и бъдете сигурни, че любовта ще бъде до вас, озарявайки душата ви с обич и надежда. Весело посрещане на Новата година! Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.