Неделя, 10 Декември 2023
Козирог

Месечен хороскоп
Август 2020

1734

Месечен хороскоп - Козирог - Август - 01.08.2020 - 31.08.2020 година

Трудности колкото искаш ще имате през август, но преодолявайки ги, ще вървите напред и нагоре по стълбата на успеха. Много от вас ще достигнат върховете в политиката и във всяка друга интересуваща ги сфера, стига да не се изплашат и откажат от пътя, по който са поели. През първите седем дни от месеца не захващайте нищо ново, не подписвайте важни документи, не влизайте в съдружие и отклонявайте новите запознанства.

Седмицата е подходяща за планиране, почивка и пътувания, за развлечения и всичко, което ви иска сърцето. През останалото време на месеца случайностите са изключени, последователните ви действия ще водят до реализации и успехи, разбира се, чрез труд и упорство. Усещането ви за свобода ще бъде силно изразено и често без причина ще налагате волята и мнението си там, където това просто не е нужно. Живейте и общувайте по-спокойно, няма нужда да си създавате врагове в стремежа си да покажете на всяка цена превъзходството си. Ако сте в позиция да ръководите, добре, но ако сте подчинени не избивайте комплекси за чужда сметка, защото няма да ви бъде простено. По-добре си създайте свой бизнес, организирайте работата си и дайте простор на въображението си. В личен план ще имате хубави вълнения, споделени с приятели и близки. Несемейните и през август няма да сключат брак, или в голямата си част от тях, отново заради нежеланието им да някой да ги ограничава в нещо, пък било то и любим човек. Не се противопоставяйте на Съдбата, ако волята и е друга.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2020 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!