Сряда, 29 Ноември 2023
Козирог

Месечен хороскоп
Август 2018

2773

Месечен хороскоп - Козирог - Август - 01.08.2018 - 31.08.2018 година

През август ще работите много, често надхвърляйки възможностите и предела на силите си в доказване на професионалните си умения. Трудът ви ще се цени и ще получавате полагащото ви се възнаграждение, но е добре да се грижете по-добре за себе си, за да не се стигне до преумора и физическо изтощение.

Ще имате интересни срещи и предложения, галещи егото ви, но не се увличайте, за да не последват загуби. Позволете си повече време за отдих и обърнете внимание на семейството и близките ви, защото парите няма да върнат онова, което изпускате в отношенията си. Избягвайте финансови обвързвания с неизяснени позиции, особено през първата половина на месеца, които могат да ви вкарат в нечии капан, от който излизане няма. Проявявайте повече сдържаност и когато критикувате, дори и да считате, че сте прави, това е само вашата гледна точка. Светът се развива по свои правила и ако не сте достатъчно прозорливи, въпреки, че интуицията ви е силна, може да насочите активността си в грешна посока.

Вслушвайте се в съвети и ще обогатите деловите си контакти с полезни за бизнеса и творческите ви планове хора. В дните от 17 до 19 август сте податливи на травми и са възможни проблеми с костите и ставите. Избягвайте напрежението и стреса. Ако сте неудовлетворени в личния си живот ще търсите други партньори, очаквайки чрез тях да постигнете по-лесно целите си. Това за някои означава раздяла и нова връзка. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!