Сряда, 24 Април 2019
Козирог

Месечен хороскоп
Август 2016

5603
Месечен хороскоп - Зодия Козирог - 01.08.2016 - 31.08.2016 година
Активността ви през август ще определя успехите, за това не спирайте да работите и да се развивате. Планирайте нововъведения и промени за втората и третата десетдневка на периода, когато ще бъдете най-продуктивни на идеи и иновации. Бизнесът ви ще се развива според очакванията ви, ще имате повече пътувания, срещи и договаряния, за това е важно да сте в добра физическа форма и в хармония със себе си. За последното ще ви помогнат спокойните и добри взаимоотношения с роднини, колеги, приятели и хората от обкръжението ви. Всичко, което е плод на добре обмислените ви действия през август ще завършва с успех за вас. Периодът е продуктивен не само за финансови начинания, но и за творческите ви изяви, за това използвайте времето си активно. В живота ви ще се появят хора, с които ви свързват хубави спомени и общи финансови проекти, за които ще се превърнете в обект на специално внимание.
 
Първо си отговорете защо е така и после решавайте дали да ги допуснете отново до себе си. Но от друга страна ще ви е нужна приятелска подкрепа и ако срещате такава, не се колебайте да я приемете. На работното място са възможни противоречия с колегите, но за да върви работата, избягвайте саморазправа и бъдете по-тактични, особено когато искате да наложите мнението си. В семейството проблемите няма да свършат с магическа пръчка, нужно е внимание и разбиране, а най-важното да се говори за тях. Премълчаването им задълбочава нещата. Безсънието при някои от вас може да се задълбочи, особено, ако не намирате начини да се разтоварите от стреса и мислите само за случващото се през деня. Търсете допира с природата и тя ще изчисти напрежението ви. От 9 до 12 август бъдете с повишено внимание за здравето си, възможни са травми, проблеми с очите и костите. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година