Събота, 3 Декември 2022
Козирог

Месечен хороскоп
Април 2019

3048

Месечен хороскоп - Козирог - Април - 01.04.2019 - 30.04.2019 година

През април работете върху текущите си задачи и не започвайте нови. Ограничете активността си в рамките на познатото, без да надценявате възможностите си и да се впускате в рисковани проекти, на които времето не е още дошло или вие просто не сте подготвени за това.

Възможни са трудности от различно естество, които би трябвало да нормализират темпото ви, предвид устремеността ви на всяка цена да докажете себе си. Очевидно месецът не е подходящ за това, бъдете разумни и живейте спокойно, за да не си докарате здравословни и други проблеми. Ще избегнете депресивни състояния, ако контролирате мислите, емоциите и поведението си. Приемете съдбата си такава, каквато е, оценете това, което имате и не искайте невъзможното. Начинанията са нежелателни, идващият месец ще ви донесе по-добри възможности за тях, за това пестете сили и не се разпилявайте в много посоки. Вслушвайте се в съветите на своите близки, търсете своето място и ще избегнете неприятностите.

Не прибързвайте в оценките и реакциите си, за да не се провалите и там, където успехът ви е гарантиран. Разпределяйте правилно финансите си и по възможност не взимайте нови кредити, преди да сте изчистили старите задължения. Обратното ще ви повлече надолу към пропастта, откъдето излизане няма. По-често се съобразявайте с другите и правете добро, това ще отвори нови възможности пред професионалното ви, личностно и духовно развитие. Използвайте времето си да се обогатявате с нова информация, за културни и спортни развлечения. Ще запазите нервите си, ако се дистанцирате от дразнители и влагате по-малко емоции в споровете. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година