Вторник, 7 Февруари 2023
Козирог

Месечен хороскоп
Април 2018

4622

Месечен хороскоп - Козирог - Април - 01.04.2018 - 30.04.2018 година

Промените, за които работите ви амбицират да търсите по-добро място за професионална и лична реализация. Каквито и да са стремежите и желанията ви, ще се наложи да се съобразявате с реалността, което означава да приемете, макар и временно налагащите ви се условия, дори и да не са това, което търсите.

Няма съмнение, че разширявайки контактите си, ще подобрявате и възможностите си, а и късмет няма да ви липсва. Всичко, в което влагате труд, интелект и въображение през април ще ви носи успех и най-вече материална основа за бъдещи действия. Бъдете дискретни и не говорете за намеренията си, преди да сте ги осъществили, за да не ви изпреварят. С последователни действия и без да изпадате в крайности на духа и мисленето си, ще успявате да свършите в срок онова, с което се захващате, но не рискувайте излишно и не залагайте всичко на една цел. Това е важно, за да не лишите от старание и средства други, заслужаващи вниманието ви начинания, както и хората, които безкористно ви подкрепят. Отделете повече време за семейството, децата, партньора и родителите си, които пренебрегвате заради парите си.

Умората и психическото натоварване може да изчерпат силите ви и да изпаднете в невъзможност да следвате програма си. Освен това е възможно като отговор на неблагоразумното си поведение към онези, които ви обичат да се почувствате самотни и тъжни, установявайки с болка отсъствие на какъвто и да било интерес към вас. Нуждаете се от близостта им, за това не се възпирайте да ги обграждате с внимание, търсете мнението и съветите им. Покажете им обичта си и организирайте заедно отдиха, пътуванията и културните развлечения, които ще ви сближат и внесат повече радост в живота ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-