Вторник, 12 Ноември 2019
Дева

Месечен хороскоп
Септември 2019

3225

Месечен хороскоп - Дева - Септември - 01.09.2019 - 30.09.2019 година 

За вас септември ще е съпътстван с промени и чести изненади, за които не винаги ще се оказвате подготвени. Заобиколени сте с хора, които приемате различно.

Ще запазите приятелството им, ако не сте агресивни и не налагате волята си на всяка цена, защото нищо добро няма да постигнете. Събитията ще ви покажат от кого да се разграничите, за да се предпазите от предателства и провокации. Използвайте интуицията си, сега тя е силна и ви помага безпрепятствено да отсявате стойностните хора и неща, благодарение на които може да вървите уверено по пътя си. Опасностите могат да бъдат провокирани от егото ви и чувството, че сте незаменими. Съумейте навреме да се освободите от пагубното им въздействие, приемайте по-спокойно чуждите действия и не се намесвайте в тях, най-вече в случаите, когато не ви засягат. По отношение на бизнеса и финансите нещата са във вашите ръце.

Бъдете прозорливи, преценявайте и действайте така, щото да оставате доволни от работата си. Не давайте пари на заем и не се впускайте в проекти, в чиято перспектива не сте сигурни, та дори и да са лансирани от хора, на които вярвате. Вслушвайте се във вътрешния си глас и следвайте инстинктите си. Решавайте своевременно проблемите си, за да не се отразяват на физическото ви и душевно равновесие. В семейството нещата ще се развиват според очакванията ви, ще живеете в спокойна обстановка и в разбирателство с близките ви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година