×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Четвъртък, 22 Март 2018
Дева

Месечен хороскоп
Септември 2017

10084

Месечен хороскоп - Дева - Септември - 01.09.2017 - 30.09.2017 година

През по-голямата част на септември ще бъдете в стихията си, съумявайки да осъществите всичко, което добре сте планирали и организирали за този период. Успехите ви са плод на неограничените ви възможности и активно присъствие навсякъде, където считате за важно и неотложно.

Занимаващите се с бизнес ще имат своите добри попадения, от които ще се възползвате да подобрите бюджета си. Мотивирани, ще работите и за разширяване на дейността си, за което принос ще имат и външни хора. Умеете да извличате максимума от всяка ситуация, без от това да изпадате в излишни вълнения и угризения. Спазвайте добрия тон и по-често си давайте сметка за впечатлението, което оставяте след себе си. Добре е да не забравяте, че не всичко е пари и не винаги вашите проблеми са най-важни. Ако с присъствието си допринасяте за подобряване на атмосферата, то и Съдбата ще се погрижи за желанията ви. 

Помислете върху това. В личен план ви очакват благоприятни развръзки, ако сами не промените нещата, което е малко вероятно, предвид обмислените ви действия. Това, което получавате е отговор на вашето поведение и излъчване. Отношенията в семейството ще се подобрят, от една страна заради подобрените ви доходи, но и като следствие от промененото ви поведение. Препоръчително е да сте внимателни и не пренебрегвате безопасността си, както на пътя, така и във всеки друг план. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.