×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 26 Май 2018
Дева

Месечен хороскоп
Септември 2016

6902
Месечен хороскоп - Дева - 01.09.2016 - 30.09.2016 година
 
Септември ще бъде един добър във всяко отношение месец за вас, стига да сте внимателни и не пренебрегвате безопасността си, както на пътя, така и във всеки друг план. Занимаващите се с бизнес ще имат своите добри попадения, от които ще се възползвате и успеете да подобрите бюджета си. Мотивирани, ще работите и за разширяване на дейността си, за което принос ще имат и външни хора. Умеете да извличате максимума от всяка ситуация, без от това да изпадате в излишни вълнения и угризения, но все пак не минавайте границите на добрия тон и по-често си давайте сметка за впечатлението, което оставяте след себе си. Не всичко е пари и не винаги вашите проблеми са най-важни. В обкръжението ви има хора, които са далеч в по-неблагоприятна житейска ситуация от вашата, но не създават напрежение в околните и с присъствието си допринасят за подобряване на атмосферата. Помислете върху това. В личен план ви очакват благоприятни развръзки, ако сами не промените нещата, което е малко вероятно, предвид на добре обмислените ви действия. Необвързаните ще срещнат подходящия за тях човек, за някои от вас това може да стане по време на пътуване, през отпуската или съвсем неочаквано.
 
 Отворете сетивата си и не изпадайте в заблуди по отношение на себе си. Бъдете реалисти и си дайте сметка, че това, което получавате е отговор на собственото ви поведение и излъчване. Преосмисляйки нещата, ще откриете свои недостатъци, които следва да отстраните и чак тогава ще почувствате удовлетворение от живота си. По време на път бъдете особено внимателни, не са изключени злополуки, поради недооценяване на риска, който предприемате. Отношенията в семейството ще се подобрят, от една страна заради подобрените ви доходи, но и като следствие от промененото ви поведение. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година