×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 17 Март 2018
Дева

Месечен хороскоп
Септември 2015

2073

По някакви свои причини ще чувствате нужда да бързате, от една страна за да доказвате правотата на идеите си и най-вече, за да ги видите час по-скоро реализирани. Полезно е да сте премерени в думите и действията си, за да не се окаже, че вместо за добро, сами сте си направили лоша услуга. Често, когато не сте в настроение с поведението си създавате атмосфера на непримиримост и настройвате околните враждебно към себе си, което в никакъв случай не е в интерес на отношенията, връзките, работата и перспективите ви.

С лидерските си качества умеете да излизате победители от всяка ситуация, но нищо не ви е гарантирано, може да се окаже, че в обкръжението ви има и други, чиито умения не отстъпват по нищо на вашите и това да ви създаде напрежение, също и врагове. Настроени сте критично към всеки и всичко, но е по-добре да използвате силата на мисълта си за конструктивни цели. В подкрепа на професионалната си и творческа кариера ще обогатявате знанията и опита си, резултатите от което ще ви правят доволни. Със старание и воля ще отделяте от времето си за усвояване на чужд език, повишаване на квалификацията и не на последно място в промотиране на готовия ви продукт.

Последното ще бъде най-силно изразено при онези от вас, които се занимават с изкуство, реклама, популяризиране на социални и политически идеи. Независимостта ви при взимане на решения изисква да сте последователни в следването им, защото ще ви е трудно да делите вината си с хора, нямащи отношение към тях. Търсещите работа имат своя шанс, но отново не е сигурно дали смяната на едно работно място с друго ще ви донесе очакваните придобивки и спокойствие, каквито търсите. Сигурно е обаче, че опитът ви ще расте, а с него и възможностите пред вас.


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.