Събота, 20 Април 2024
Дева

Месечен хороскоп
Октомври 2022

1332

Месечен хороскоп - Дева - Октомври - 01.10.2022 - 31.10.2022 година

Октомври е успешен за деловите ви и бизнес-начинания, стига да проявите активност и свършите важните си дела преди 21-ви. Предстоят ви срещи и взимане на решения, определяне на дългосрочни цели и подбор на екип от хора, с които да ги реализирате. Разумно ще проучвате и обмисляте детайлите, така щото започнатото през този месец да ви носи доходи и удовлетворение не само до края на тази, но и през следващата година.

Ще ви бъде по-лесно да постигате намеренията си, ако използвате интуицията си, контактите и познанията си, качествата и подкрепата на онези, в които вярвате. След 21-ви октомври се налагат ограничения, които не бива да подценявате. През третата десетдневка на месеца не предприемайте нови начинания, особено що се касае до инвестиции и създаване на съдружия, бъдете сдържани в отношенията си и не се опитвайте да сте коректив на никого, за да не се провалите. Пътуванията ви през октомври ще бъдат често, най-вече за онези, които се занимават с бизнес, с политика и поддържат задгранични контакти. В здравословен план ще избегнете проблеми и депресии, ако не си навредите сами.

Живейте спокойно и подредено, следвайте приоритетите си, но не се опитвайте да надскочите себе си. Амбицирани сте, но реалността е тази, която показва истинското състояние на нещата, за това бъдете умерени във всичко. От 1 до 4 и от 29 до 31 октомври, бъдете по-предпазливи и се грижете по-добре за себе си. Мислете позитивно и се обграждайте с приятни хора, които не ви натоварват. Месецът е подходящ за създаване на стабилна връзка, други ще открият любовта. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!