Петък, 25 Юни 2021
Дева

Месечен хороскоп
Октомври 2020

1744

Месечен хороскоп - Дева - Октомври - 01.10.2020 - 31.10.2020 година

В много отношения октомври ще бъде интересен период за представителите на знака, без да се омаловажават и трудностите, с които ви предстои да се справите. В професионален и бизнес план ще имате повече работа и често ще бъдете изправени пред предизвикателството да работите за пръв път по проекти, изискващи допълнителна информация и подготовка. Трудолюбието, интелекта и любознателността ще ви помагат да намирате верните решения, без да изпадате в крайности на духа. Последното не при всички ще е така, често нервите ще са повече, което ще се отразява на отношенията ви с колегите, в семейството и с околните.

Намирайте баланса във всичко и не позволявайте на връзки, градени с години да се разпаднат само защото сте се оказали в плен на моментни настроения и мисли, които в обикновения ви живот отсъстват. Възможно е някои да се възползват от вас в подкрепа на користните си цели, за това не приспивайте бдителността си и не позволявайте да се похвалят с успехите ви. Сигурно е, че ще защитите интересите си и няма да останете в сянка, но това е само щрих от ежедневието ви;правете това, което смятате за правилно. Изразявайки най-доброто от себе си, ще се радвате на хубави отношения в семейството, сред колегите и приятелите, в обществото и там, където насочвате интересите си.

Признанието, че сте способни да заемете една или друга позиция ще ви амбицира да се реализирате, както и да постигнете целите, независимо от трудностите и несгодите по пътя. Грижете се по-добре за себе си, щадете здравето и нервите си, защото всичко си има цена. Няма да липсват промени, заради които ще се наложи да преразгледате приоритетите си и да ги следвате с темпо, което ви позволява да отделяте повече време за семейството, за отдиха си, за културните, творчески и други занимания, на които държите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година