Понеделник, 25 Януари 2021
Дева

Месечен хороскоп
Октомври 2017

12164

Месечен хороскоп - Дева - Октомври - 01.10.2017 - 31.10.2017 година

През октомври няма да ви липсват възможности и ситуации, които ще ви осигурят финансово и психическо спокойствие. Разумни и с житейски опит, ще работите и за подобряване на взаимоотношенията ви с околните, без да се страхувате да правите компромиси.

Месецът е подходящ за смяна на работното място, но само в случай, че новото може да ви даде повече от това, на което сте сега. Наред с новите начинания работете и по текущите си проекти и задачи, като не пренебрегвате нищо, което може да се окаже съществено, но на по-късен етап. Финансови придобивки и други желани развития ще ви направят по-добри, внимателни и нежни, с което ще впечатлявате приятно. Решени сте да постигате намеренията си и смело ще заявите претенциите си за по-добро възнаграждение или в друг план. Добре е все пак да оценявате момента и да не избързвате, за да не последват разочарования. Работата ви по нови проекти и други, които сега приключвате ще ви обогати не само финансово. Създадените контакти, професионални и организационни умения са предпоставка за просперитет, от които няма съмнение, че ще се възползвате, впускайки се в ново предизвикателство, за което е добре през октомври само да се подготвяте.

Очевидно става въпрос за дългосрочни цели, но в специалността ви е системно и методично да се погрижите за детайлите, за да елиминирате всякакви изненади по пътя. Ако въпреки подредеността ви нещата не се развиват по план, което е малко вероятно, не изпадайте в тревожност, защото това е част от пътя. Отношенията с партньора ви ще са на приливи и отливи. С друг ще възобновите връзката си и няма да ви е скучно, откривайки причини да поискате и нещо повече. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година