Вторник, 23 Април 2019
Дева

Месечен хороскоп
Октомври 2016

5392
Месечен хороскоп - Дева - 01.10.2016 - 31.10.2016 година
 
Каквото и да ви струва през октомври, работете за своя просперитет, за да се радвате за дълго на постигнато. Няма да ви липсват възможности и ситуации, които ако добре прецените и се възползвате от тях, ще можете да сте на върха не само в професионален, но и в личен план. По-мъдри и с опит, ще работите и за създаване на хубави взаимоотношения с околните, нещо което сте могли да постигнете и до сега, но никога не е късно. Не превръщайте в основна цел новите начинания, а работете по текущите си проекти и задачи, като не пренебрегвате и дребните детайли. Финансови придобивки и други желани развития ще ви направят по-добри, внимателни и нежни, с което ще впечатлявате приятно. Но трябва ли да сте добре финансово, за да покажете благоразположението си, разбира се, не и е време да го осъзнаете. Няма да ви липсва решителност и смело ще заявите претенциите си, било към шефа или в друг план.
 
Добре е все пак да оценявате момента и да не избързвате, за да не последват разочарования. Работата ви по проекти, започнат през лятото ще попълни не само банковата ви сметка, но ще ви донесе морално удовлетворение. Повишавайки информираността и опита си, смело ще се впуснете в ново предизвикателство, за което е добре през октомври само да се подготвяте, а началото му да планирате през следващи месеци. Очевидно става въпрос за дългосрочни цели, но в специалността ви е системно и методично да се погрижите за детайлите, за да елиминирате всякакви изненади по пътя. Ако въпреки подредеността ви нещата не се развиват по план, което е малко вероятно, не изпадайте в депресия. Със силата на разума преодолейте моментните си настроения и устремете поглед напред, защото бъдещето ви съвсем не е лошо. Отношенията с партньора ви ще са на приливи и отливи. С друг ще възобновите връзката си и няма да скучаете. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година