Петък, 24 Септември 2021
Дева

Месечен хороскоп
Март 2020

2969

Месечен хороскоп - Дева - Март - 01.03.2020 - 31.03.2020 година

Активността ви през март ще бъде впечатляваща, както в създаване на нови контакти, така и в търсене на възможности за изглаждане на недоразумения с партньори, роднини и приятели. Осъзнали сте грешките си и сте готови на компромиси, но отново в името на интереси, които се покриват и с вашите.Сговорчивостта ви ще привлича към вас нови хора, ще блестите с начетеност и познания във всяка сфера, но не се опитвайте да надскочите възможностите си, за да не се провалите.

В програмата ви за месеца са застъпени много задачи, голяма част от които финансови, но не бъдете максималисти. Обвързването ви с много ангажименти може да провали плановете ви и да застраши физическото ви състояние. Време е да проумеете, че тактичността и умението ви да премълчавате са необходими почти във всяка ситуация, освен в случаите, когато сте поставени в ролята на беззащитни. Не се чувствайте задължени да поемате инициативата във всяко отношение, защото така сами си вредите. Приемете, че всеки има свой път и следва своята логика на нещата, и не се изживявайте като първа инстанция във всичко. Разширявайте кръга от познати и нови приятелства, но допускайте до себе си само онези, на които може да се доверите безусловно. Месецът е подходящ за сключване на брак, ако имате подходящ партньор.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година