Неделя, 20 Октомври 2019
Дева

Месечен хороскоп
Март 2018

6393

Месечен хороскоп - Дева - Март - 01.03.2018 - 31.03.2018 година

Основното, на което трябва да обърнете внимание през март е отношението към обкръжението ви. Не предприемайте нови начинания и се съсредоточете върху текущите си дела.

Използвайте оригиналните си идеи, за да напредвате във всичко важно и значимо за вас, без да демонстрирате ината си, изтъквайки го като проява на воля. Ако загърбите нуждите и проблемите на близките си, приятелите и обществото, бъдете сигурни, че няма да напреднете в нито една сфера на интересите си. Март е важен за вашите взаимоотношения, за това бъдете добронамерени, за да не си създадете сами проблеми и врагове. Повече от всеки друг знаете, че това, което искате можете да го постигнете, за това поискайте да сте добри, благородни, усмихнати и любящи, тогава и съдбата ще ви отвърне със същото. Пътуванията ще останат на втори план, за сметка на работата, за което няма да съжалявате.

Добре обмислените ви действия ще водят след себе си резултати, затвърждавайки позициите и авторитета ви. Ще се радвате на вниманието и благоразположението на влиятелни хора, от което могат да произлязат финансово обосновани партньорства. В личните си дела не прибързвайте да правите оценки и да пренебрегвате мнението на хората, от които давате вид, че се интересувате. Пазете се от изкушения и не предприемайте нищо ново, през дните от 24 до 26 март са възможни физически и емоционални неразположения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година