×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Четвъртък, 22 Март 2018
Дева

Месечен хороскоп
Март 2016

4612
Два са важните моменти, които ще занимават голяма част от представителите на вашия знак през март. На първо място ще се вълнувате от собствените си преживявания и духовни търсения. Заради тях по-често ще ви привлича усамотяването, опитвайки се чрез размисъл и други духовни техники да вникнете в същността на проблемите си, да анализирате причините довели до тях и да откриете начините за справяне. Няма да ви е лесно, но предвид упорството и желанието ви да не повтаряте стари грешки, ще работите и ще имате резултати.
 
Във всеки случай не поемайте чужда вина, поради нечие по-добро владеене на „материята”, опитвайки се да ви внуши свои грешки за ваши. И да го „образовате” също няма да има смисъл, за това не проваляйте добрите си намерения и следвайте собствените си цели. Ако получите предложение за работа, добре проучете условията и надеждността на човека или фирмата, които стоят зад това, за да не останете разочаровани, и което е по-лошо, по средата на пътя. Но март е подходящ за реализация на нови идеи и начинания, за които мислите и сте подготвени.
 
Ще имате подкрепата на онези, от които се нуждаете, за това бъдете смели и активни. Ако се почувствате емоционално и психически натоварени, разпознайте и отстранете дразнителя от мислите и ежедневието си. В случай, че това не е по силите ви, се опитайте да погледнете на живота от неговата позиция и много от нещата ще ви се изяснят, без да изпадате в депресии и крайности на духа. В този ред на мисли, ще си помогнете, ако сте добронамерени, искрени, незлобливи и по-ведри. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила Съдбата за вас в личен и интимен план. Прочетете още сега вашия личен любовен хороскоп според датата на раждане. Разберете тайните на зодиака още сега.

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.