Петък, 28 Януари 2022
Дева

Месечен хороскоп
Май 2020

2108

Месечен хороскоп - Дева - Май - 01.05.2020 - 31.05.2020 година

Най-важното, на което трябва да обърнете внимание през тези дни е да се стабилизирате – психически, в здравословен и финансов план. За това ще си помогнете и сами, ако се вслушвате повече в собствените си мисли, желания и нужди, като не се поддавате на нездрави внушения. Не позволявайте да ви манипулират, като ви използват за користни цели, под прикритието на ласкави думи по ваш адрес. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в здравословен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен здравен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Имайте предвид, че както започнетемесеца, така ще ви върни през целия период, за това е добре да сте овладени, аналитични, предвидливи и обективни. Няма съмнение, че любовта и уважението ви ще прозират в отношенията ви, но съберете сили да се разделите с онези, които ви връщат назад и товарът им ви идва в повече. Самотните имат шанс да срещнат интересен човек, който ще ги заинтригува с интелект, чувственост и визия, дано това промени живота им за добро. Въздържайте са да давате пари назаем, за да не се чудите как да се оправяте в последствие с нуждите си.

Ще имате напредък в делата си, ако съумеете добре да се организирате и подредите приоритетите си по важност. Пътуванията ще са интересни и ще разнообразят времето ви, освен, че ще срещнете нови хора, ще си починете и заредите с позитивни емоции. Работните ангажименти ще поддържат в кондиция разума и духа ви, но няма да липсват и желания, свързани с хора от миналото ви. Носталгията ще ви подтикне към не планирани начинания, дано не съжалявате с констатацията за промените, които са последвали.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година