Вторник, 23 Април 2024
Дева

Месечен хороскоп
Май 2019

3591

Месечен хороскоп - Дева - Май - 01.05.2019 - 31.05.2019 година

Настроението ви през май често ще ви тласка към приключения, чрез които да запълвате нуждата си от развлечения и силни емоции. Разсъдливи и креативни, довършвайте започнатото до край, за да не се лишите от възможностите, с които съдбата ви дарява.

По-често си давайте сметка какво си пожелавате на себе си или на другите, защото със силата на мисълта си успявате да материализирате замислите, които не винаги се оказват печеливши и може сами доведете неуспехите в живота си. С умението си да се изразявате правилно и без много приказки ще се чувствате добре във всяка среда, но не се поддавайте на ласкателства, за да не се вкарате сами в собствения си капан. Обмисляйте всяко предложение и не приемайте сътрудничеството на хора, които не отговарят на професионалните ви изисквания, пък били те и от средата на обкръжението ви. Месецът е подходящ за пътувания и промени, стига да разпределяте правилно времето и средствата, с които разполагате. Онези от вас, които проявяват старание и с идеите си помагат за просперитета на професионалните си умения ги очаква повишение, в случай, че са в ролята на наемници.

Работещите за себе си ще имат финансов, политически и професионален успех. Натовареността ви през месеца ще се отразява на нервите, здравето и контактите ви. Осигурете си повече време за отдих и развлечения, не се ангажирайте с чужди проблеми и не се изживявайте като съветници и съдници на никого. Търсещите романтика ги очакват запознанства и срещи, но ако сте семейни и обвързани не стигайте до изневери, за да избегнете неприятности и да не съсипете отношенията си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!