Вторник, 26 Март 2019
Дева

Месечен хороскоп
Май 2018

3712

Месечен хороскоп - Дева - Май - 01.05.2018 - 31.05.2018 година

През май бъдете добронамерени и всеотдайни, мислете с добро за всичко, което ви заобикаля и предстои, за да срещате подкрепа и да следвате в добра форма на духа целите си.

Това ще ви дава сили да вървите уверено напред и без да губите вярата си, да живеете живота си по-спокойно и подредено по начина, който го желаете. Постигнатата вътрешна хармония и равновесие в отношенията ви с външния свят ще ви правят доволни и сърдечни. Насърчени ще търсите сред обкръжението си равностойни на вас хора, с които да общувате пълноценно и с наслада. Придобивки и нови бизнес предложения, финализиране на договорни отношения, работа по съвместни проекти с чужденци или финансиране по европейски проект са част от реализациите ви през този месец. Други от вас успешно ще повишат квалификацията си, придобивайки образователна степен, ще сменят специалността си или ще прекъснат обучението си. Въпреки съществуването на все още нерешени семейни въпроси, атмосферата на дома ще ви създава усещане за спокойствие и топлина, ще споделяте проблемите и вълненията на близките си, както и своите с тях.

Това би било възможно, само ако не се поддавате на тревогите и съмненията си. Но предвид силните ви страни, няма съмнение, че ще следвате разумната посока. Май е месецът на влюбените, а ако сте самотни и необвързани ви предстои да срещнете подходящия човек, но в брачните отношения бъдете по-търпеливи и толерантни, за да не стигате до крайности с партньора си. Възможни са любовни разочарования, а в здравословен план проблеми, породени от стремежа ви да сте перфектни във всичко, което изостря нервите и ви поддържа в един непрекъснат стрес. Повече си почивайте и се забавлявайте. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година