Събота, 31 Юли 2021
Дева

Месечен хороскоп
Юни 2018

3926

Месечен хороскоп - Дева - Юни - 01.06.2018 - 30.06.2018 година

През юни съзнателно ще търсите новостите във всичките им проявления, попълвайки чрез тях нуждата си от емоции, а защо не и от адреналин.

Реалните ви оценки и разумни доводи ще подхранват добрите ви очаквания, но е добре да си дадете сметка за цената. Всяко надценяване на силите и възможностите ще ви струва здраве, което трудно се възстановява. В голямата си част делата ви през месеца ще зависят от вас и желанието ви да се променяте към добро. Осъзнайте грешките си и започнете да се поправяте. Дори и да ви е трудно, е важно, за това проявете воля и контролирайте склонността си да бъдете коректив във всяка ситуация. Насърчете добрите си мисли, обогатявайте ги и се стремете с новите си делови и лични контакти да сте полезни не само на себе си, но и на околните. Повярвайте, това ще ви се хареса и стимулира да станете по-добри. За хората на изкуството юни е най-благодатен, успех ще съпътства работата и изявите ви, ще се чувствате комфортно в средата си, и ще живеете освободено по начина, който ви се харесва. Но не само артистичните Деви ще се радват на сполука през юни, напредък ще имат занимаващите се с бизнес, обществено – политически дела, образование, производство и търговия.

Делово предложение ще ви потопи в размисъл за бъдещето, какво да предприемете и дали сега е момента за действие. Не бързайте, анализирайте и преценявайте, вие най-добре знаете това, още повече, че няма да сте притиснати от обстоятелствата. Във всички случаи ще имате успешни начинания, за това изборът остава на вас. По отношение на любовта бъдете внимателни, защото може да ви донесе разочарования, ако не сте духовно обвързани с партньора си, а връзката ви се гради на мимолетни емоции и несигурни чувства. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година