Вторник, 31 Януари 2023
Дева

Месечен хороскоп
Януари 2021

1881

Месечен хороскоп - Дева - Януари - 01.01.2021 - 31.01.2021 година

Януари няма да бъде от най-спокойните ви месеци, но то всъщност има ли такъв? Все нещо няма да ви достига, за да се чувствате както искате. Може би с умората и повишената ви чувствителност донякъде причините се изясняват, но може да се появи и вътрешна неудовлетвореност. Във всички случаи е добре да сте въздържани от към емоции и сговорчиви в отношенията си, особено в дните около 19 януари, когато провокациите ще са най-силни.

За бизнес и професионални реализации най-силни дни са около 4-ти и до към средата на месеца. Тогава и вероятността за финансови печалби е най-голяма, освен че периодът е подходящ за пътувания, покупки и като цяло ще чувствате подем в делата си. Занимаващите се с интелектуален труд ще имат успехи и ще се радват на международно признание. Намирате изход от създала се ситуация, разрешавате конфликти и сложни въпроси след 26, когато енергиите ще са повече благосклонни. Месецът е подходящ за нови запознанства и срещи. Необвързаните ще срещнат подходящия човек, стига да са с отворени сетива и не зациклят в очакване на някои, който мисли за друг. Бъдете внимателни при обсъждане на нови проекти, договорености и финансови въпроси. Не се предоверявайте и изисквайте нужните ви гаранции, ако някой претендира пред вас за нещо повече.

По отношение на личните ви взаимоотношения също има какво да се желае, но вие най-добре знаете от кого и какво искате, а щом е така е добре и да го кажете. Не очаквайте другите да разчитат несподелените ви мисли. Бъдете особено внимателни през периода 17 – 19 януари, и ако е възможно не предприемайте пътувания, или внимавайте при шофиране. Съществува риск от вирусни инфекции и здравословни неразположения. Пазете се. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-