Събота, 9 Декември 2023
Дева

Месечен хороскоп
Януари 2018

12008

Месечен хороскоп - Дева - Януари - 01.01.2018 - 31.01.2018 година

През януари ще работите с удвоени сили за постигане на целите си, най-вече що се касае до финансови проекти и материални натрупвания. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Дева, както и подходящите решения за гривна!

Има обаче неща, на които е препоръчително да обърнете повече внимание, за да не се чувствате изоставени и тъжни. На първо място се освободете от мнителността си и не подлагайте на съмнение онези, които ви обграждат с нежни чувства и уважение. Заядливостта ви пречи да покажете истинските си добри намерения и отблъсква всички, към които проявявате агресия и злоба. Дори и да не си давате сметка за поведението си то работи във ваш ущърб и колкото по-скоро го осъзнаете, толкова по-добре за вас. Никой не оспорва качествата ви, мнозина се възползват от тях, но не изтъквайте предимството си на всяка цена, защото от това само губите. Бъдете естествени и дружелюбни, отговорни към здравето си и семейните задължения. Ако сте семейни не си и помисляйте да изневерявате, защото ще последват разкрития, от които няма да последва нищо добро. Имате много достойнства, заради които ще срещате подкрепа и обич, вие също раздавайте, без да съжалявате за нищо, с което се разделяте. В професионален план ви предстои работа по нови проекти, реализация на идеи и други, удовлетворяващи ви развития.

Ако въобще може да се говори за проблеми, то те ще са продиктувани от нарастващите ви изисквания и претенции към обкръжението ви, но за ваше съжаление колкото и да се стремите да налагате волята и желанията си, ще оставате разочаровани. За това не се и опитвайте, бъдете мъдри и следвайте своя път на развитие. Всичко това налага да контролирате по-добре мислите, думите и действията си, да не се поддавате на изкушения и съхраните енергията си за важните дела, които ви предстоят. Работете върху професионалната си квалификация, изучавайте новостите в професията, усвоявайте чужди езици и във всички случаи не нарушавайте договореностите между вас и партньорите ви. Това ще ви гарантира по-спокоен преход и адекватна подготовка към онова, с което ви предстои да се занимавате занапред.