Сряда, 15 Юли 2020
Дева

Месечен хороскоп
Януари 2016

4072
Амбицията ви да сте сред първите ще ви натовари неимоверно много физически и емоционално, с което рискувате да изостанете от темпото. По такива и други причини застрашавате здравето си, за това не се ангажирайте с прекалено много задачи. По-важно е да наблегнете на онези, чиято важност определя пътя ви за напред и овладеете емоциите си. Пътуванията, които предвиждате ще ви срещнат с нови хора, сред които и бъдещия ви партньор, в случай, че сте необвързани семейно. Ще постигате желанията си, макар и с известно забавяне, но крайната цел ще ви носи удовлетворение.
 
Периодът е подходящ за намиране на нова или допълнителна работа, особено през дните 4 – 17 януари. Работете върху разкриване на потенциала си, в много отношения може да сте полезни, за това търсете реализация в държавната администрация и правителствения сектор, във финансовата сфера, като посредници, анализатори и съветници. В периода около 19 януари чувствителността ви ще е изострена, което означава да ограничите контактите си с хора, които ви правят раздразнителни и внасят безпокойство в мислите ви.
 
От друга страна тогава е и времето, когато ще се засилят страстите и ще търсите присъствието на хората, които харесвате и ви интересуват в личен план. След 26 януари работете за приключване на започнатите дела, реализация на финансови сделки и успешни договаряния. Успешно разрешавате конфликти и намирате решения в трудни ситуации. Козметичните процедури ще бъдат с изразен положителен ефект, подходящо време за диети и операции. В дните около 21 – 23 януари бъдете особено внимателни и не предприемайте рисковани начинания, защото рисковете са големи. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година