Неделя, 10 Декември 2023
Дева

Месечен хороскоп
Януари 2016

4194
Амбицията ви да сте сред първите ще ви натовари неимоверно много физически и емоционално, с което рискувате да изостанете от темпото. По такива и други причини застрашавате здравето си, за това не се ангажирайте с прекалено много задачи. По-важно е да наблегнете на онези, чиято важност определя пътя ви за напред и овладеете емоциите си. Пътуванията, които предвиждате ще ви срещнат с нови хора, сред които и бъдещия ви партньор, в случай, че сте необвързани семейно. Ще постигате желанията си, макар и с известно забавяне, но крайната цел ще ви носи удовлетворение.
 
Периодът е подходящ за намиране на нова или допълнителна работа, особено през дните 4 – 17 януари. Работете върху разкриване на потенциала си, в много отношения може да сте полезни, за това търсете реализация в държавната администрация и правителствения сектор, във финансовата сфера, като посредници, анализатори и съветници. В периода около 19 януари чувствителността ви ще е изострена, което означава да ограничите контактите си с хора, които ви правят раздразнителни и внасят безпокойство в мислите ви.
 
От друга страна тогава е и времето, когато ще се засилят страстите и ще търсите присъствието на хората, които харесвате и ви интересуват в личен план. След 26 януари работете за приключване на започнатите дела, реализация на финансови сделки и успешни договаряния. Успешно разрешавате конфликти и намирате решения в трудни ситуации. Козметичните процедури ще бъдат с изразен положителен ефект, подходящо време за диети и операции. В дните около 21 – 23 януари бъдете особено внимателни и не предприемайте рисковани начинания, защото рисковете са големи. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.