Сряда, 8 Февруари 2023
Дева

Месечен хороскоп
Февруари 2018

9109

Месечен хороскоп - Дева - Февруари - 01.02.2018 - 28.01.2018 година

Февруари ще ви носи успехи в работата и в професионалното поприще, в бизнеса и с възможностите за допълнителни доходи. Най-общо казано ще постигате целите си, ако действате обмислено и не прибързвате с решенията си.

До края на месеца всяко договаряне, инвестиране и начало ще бъде белязано с трудности и често с провали. Интелигентния си подход във всичко, което правите, ще ви бъде лесно да реализирате намеренията си, да привличате на своя страна хора, в чиито умения и възможности вярвате. Изразете доверието си в тях и заедно ще постигнете напредък в общите ви дела. В материален план е препоръчително да не обсъждате финансови въпроси с хора, с които не споделяте общ дом и бизнес, за да не останете изненадани или разочаровани от нечии недобронамерени действия. Не давайте пари на заем и разумно разпределяйте разходите си, за да не се окажете в затруднение, излизането от което ще бъде съпроводено с много стрес. Както и до сега ще продължавате да разчитате на себе си и на труда си, което ще ви прави независими и горди. Препоръчително е да намерите баланса в отношенията с близките си и потиснете гнева и агресията, защото и това е възможно, в стремежа си на всяка цена да наложите мнението си.

Не пренебрегвайте хората, които обичате и които милеят за вас, особено през последната седмица на февруари, защото трудно ще възстановите изгубеното им желание да споделят преживяванията си с вас. В любовта си търсете духовната връзка, всичко останало ще ви носи разочарование. Не допускайте преумора, нервно напрежение и простуди, за да се чувствате жизнени, работоспособни и със свежи идеи. Дните, в които ще бъдете по-уязвими са от 25 до 27 февруари. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-