Петък, 24 Май 2024
Дева

Месечен хороскоп
Февруари 2016

5096
Февруари ще се окаже добър месец за Девите за бизнес и професионален просперитет, а също и за финансова стабилизация. Разбира се нещата в голяма степен ще зависят от вашата активност и желание, но предвид борбеността ви, от сега е ясно, че ще се възползвате от ситуациите и даденостите, насочвайки ги в своя полза. Анализирайте отминалите събития и набележете стратегията си за действията, които планирате, като направите обективна оценка на случилото се. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
 
Всичко това ще ви помогне по реалистичен начин да видите къде сте и доколко намеренията ви отговарят на възможностите, стоящи пред вас. Това ще ви позволи и да сте полезни на хората, с които живеете и работите, без да се обвързвате с нереализуеми обещания. Всичко, което предвиждате е напълно възможно, стига да е добре обмислено, а не като следствие на спонтанни хрумвания от връхлитащи ви емоции. Контролирайте склонността си да сте коректив на всеки и за всичко, за да не влошите отношенията си със заобикалящия ви свят. Никой не харесва да бъде критикуван, вие също не сте идеални.
 
Бизнесът ви ще се развива в положителна посока, ако по ваша причина не се стигне до раздяла с партньори или нежелани обрати. По отношение на любовта ще бъдете в подчинена позиция, дано не възроптаете и там, защото е сигурно, че ще загубите. Нетрадиционните методи за лечение ще подобрят тонуса ви, както и спортните занимания. Хранете се редовно и здравословно. През дните 18 – 20 февруари бъдете особено внимателни и не рискувайте в нищо.