Четвъртък, 21 Януари 2021
Дева

Месечен хороскоп
Декември 2020

1351

Месечен хороскоп - Дева - Декември - 01.12.2020 - 31.12.2020 година

Декември ще бъде динамичен и успешен във всяко отношение за представителите на вашия знак. Обърнете повече внимание на започнати проекти и задачи, като се ориентирате към приключването им до втората десетдневка на месеца. Търсещите изява с упорство да следват намеренията си. Не унивайте и не се отказвайте, ако срещнете трудности и пред нещо се почувствате безсилни. Непременно потърсете подкрепа, защото ще има кой да ви помогне.

Притесненията не са добър съветник, а при вас те се отразяват и на здравето ви, за това не пропускайте случаите да се разтоварите психически и физически, като внесете повече разнообразие в живота си. Поне в началото на периода бъдете по-икономични, за да ви стигнат средствата за всичко, което предвиждате като разходи. По отношение на бизнеса ще имате удачни попадения, най-силно изразени около средата на месеца. Очакват ви успехи на работното място, за някои придружени и с награда. За други от вас декември се свързва с начало на нова дейност или разработване на вече позната, но с нов подход или стратегия. С дипломатични похвати и аргументирано обосновани доводи може да разчитате и на финансовата подкрепата от човек, когото познавате. Началото на месеца е подходящ за започване на образователни курсове, а през дните от 11 до 13 декември внимавайте и се пазете повече.

Възможни са простуди. Не прекалявайте с физическото натоварване и ограничете алкохола. Но във всички случаи се старайте да не налагате мнението си на всяка цена, за да не постигнете обратен ефект. Необвързаните ще срещнат подходящия си партньор, което може да се случи и по време на път. Давайки път на доброто, ще засилите позициите си и всичко значимо за вас в живота ще се развива по начин, който ще ви радва. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година