Петък, 3 Февруари 2023
Дева

Месечен хороскоп
Декември 2018

3242

Месечен хороскоп - Дева - Декември - 01.12.2018 - 31.12.2018 година

За представителите на вашия знак декември е месец на промени. На работното място ще бъдете в стихията си, въпреки, че ще има и такива, които ще го заменят за ново. Благодарение на усърдието си и професионалните си умения успехите ще ви радват и ще ви носят жадуваното признание.

Бъдете внимателни във всичко, което касае финансите ви и сътрудничеството ви с нелоялни партньори. Възможни са провали, които можете да предотвратите, ако по-задълбочено вникнете в предложенията и прецизирате решенията си. Не бива да съжалявате, дори и това да означава раздяла с ваши партньори. Анализирайте и отстранете грешките си. Не влагайте пари в губещи инвестиции и не вземайте кредити, чието погасяване може да ви затрудни. По отношение на здравето си не забравяйте, че то може да бъде провокирано не само от простуди и хронични неразположения, но най-вече от преумора, напрежение и стрес. Не си създавайте сами проблеми и не се депресирайте. Вярвайте в добрите перспективи и се борете за своето място. Ще избегнете главоболие, стомашни и други проблеми, ако бъдете по-предпазливи и се грижите по-добре за себе си, особено през периода 22-25 декември.

Вярвайте в доброто си бъдеще и се дистанцирайте от хората, които ви натоварват. В личния ви живот няма да липсват предизвикателства, на които ще отговорите подобаващо. В семейството може да срещнете трудности в общуването с близките ви и най-вече с порасналите ви деца. Бъдете толерантни и не проявявайте категорично несъгласие с решенията им. Грижете се за възрастните си родители, но често им напомняйте, че се нуждаете и от време за себе си. Направените промени в края на годината, които вярвам добре сте обмислили, ще ви помогнат да посрещнете Коледните и Новогодишните празници в хубаво настроение и в компанията на любими хора. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-