Събота, 21 Септември 2019
Дева

Месечен хороскоп
Декември 2016

7296
Месечен хороскоп - Дева - 01.12.2016 - 31.12.2016 година
 
Динамиката в развитията през декември ще ви помогне по-добре да анализирате постигнатото, и като разумни хора, да компенсирате поведението и пропуските си, както и да затвърдите позициите си на работното място или в друга, важна за вас сфера. Застоят ви е чужд, затова ще продължите да следвате темпото си, каквото и да ви струва това. Ще решавате важни въпроси, свързани с наследство, придобиване на имущество, ще търсите по-добра работа за себе си или ще посветите времето си на образование и самоподготовка. Силните ви прояви в бизнеса ще са най-вече през първата половина на месеца, обърнете повече внимание на чуждестранните си партньорства и връзки с международни институции и организации. Като цяло се очертава засилен информационен обмен, особено в случаите, когато ще търсите подкрепа за свои инициативи.
 
Пътуванията, на близо или далече, ще са благоприятни, свързани с опознаване на други култури, нрави и обичаи. Ще ви вълнува социалната и финансовата сфера, и без усилия ще създавате полезни контакти, много от които с такава насоченост. Бъдете смели и експериментирайте, но без да стигате до крайности в нищо. През дните 16 – 18 декември бъдете особено внимателни, не се претоварвайте, избягвайте риска и се грижете за здравето си. В интимната сфера не търсете на всяка цена недостатъците на партньора си, отворете сърцето си за любов и ще се почувствате щастливи. Спазвайки традициите на Коледа и Нова година, ще подсилите празничната атмосфера с приятни изненади за близките си. Весело посрещане на Новата 2017 година! Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година