Сряда, 6 Декември 2023
Дева

Месечен хороскоп
Август 2019

3596

Месечен хороскоп - Дева - Август - 01.08.2019 - 31.08.2019 година

През август си наложете умереност във всичко и не предприемайте нови начинания. Работете за стабилизиране на позициите си и довършете вече започнатите проекти, без да предприемате нови.

Съобразявайки се с казаното ще се радвате на успехи и добър прием навсякъде, където търсите подкрепа. Използвайте качествата и възможностите си, които са в широки граници, за добри каузи и не налагайте волята си там, където това е излишно, за да не хабите напразно усилия. Ще бъдете сред печелившите, ако запазите спокойствие и позволите на разума ви да действа, предпазвайки се от нездрави емоции и чувства. Всичко това ще ви помага във всяка ситуация да намирате правилното решение и да оставате доволни от себе си. Август е подходящ да осъществите пътуванията и промените, които предвиждате. На работното място, заради проявеното ви старание и иновативно мислене е възможно да ви предложат повишение, което ще приемете като оценка за труда ви.

По отношение на здравето ви не сте застрашени от проблеми, освен, ако сами не си навредите. Избягвайте всичко екстремално, пазете се от природни бедствия и се откажете от гастрономически експерименти. През август много от вас ще изживеят незабравими запознанства  и романтични мигове. За семейните това носи риск от конфликти с партньора им, в случай, че интересите ви са извън семейството. Не го допускайте, за да не последват раздели. Приемайте критиката за своите грешки и пропуски, и обръщайте повече внимание на децата и родителите си. Необвързаните могат да срещнат подходящ партньор. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!