Четвъртък, 20 Юни 2019
Дева

Месечен хороскоп
Август 2018

2902

Месечен хороскоп - Дева - Август - 01.08.2018 - 31.08.2018 година

Август ще ви донесе много от нещата, за които сте мечтали да постигнете през годината. Професионалните ви, обществено-политически и творчески изяви ще ви осигурят не само по-добро финансово възнаграждение, но и признание, което ще поласкае самочувствието ви.

Ще работите много, но и ще печелите от труда си. С успехите си ще радвате семейството и приятелите, и ще създавате повече напрежение в онези, с които се съревновавате. Пътуванията ще бъдат част от ежедневието ви през месеца, за някои и в чужбина. Създаване на съвместни предприятия с чуждестранни партньори, общи проекти и начинания. Всичко това ще заема голяма част от времето ви, често и за сметка на семейството ви. Не пренасяйте проблемите в къщи, защото такива няма да липсват, и компенсирайте отсъствието си с повече внимание, когато това е възможно. За необвързаните август е благоприятен за създаване на стабилна връзка, но ако сте семейни се пазете от изкушения, защото изневерите се разкриват и носят неблагоприятни последствия за вас. Порасналите ви деца ще ви зарадват с известие за наследници, което ще приемете в зависимост от нагласата си.

Решаване на имуществени въпроси ще ви срещне с роднини. Каквито и да са плановете и намеренията ви, не си създавайте сами проблеми и не изпадайте в депресивни настроения, за да сте работоспособни и жизнени. През дните от 8 до 10 август бъдете предпазливи и се грижете по-добре за себе си, като не рискувате и не позволявате на емоциите да направляват мислите и действията ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година