Четвъртък, 28 Септември 2023
Дева

Месечен хороскоп
Април 2023

1388

Месечен хороскоп - Дева - Април - 01.04.2023 - 30.04.2023 година

Април е интересен с възможностите, които носи за вас. Предстои да изживеете хубави моменти, като резултат от положени усилия в професионалната сфера, в бизнеса и в личен план. Ще работите повече, но и ще печелите. Придобивките ще ви мотивират да се разгърнете и без да жалите труда си, да се обвързвате с нови и нови отговорности и ангажименти. Все пак силите ви не са неизчерпаеми, помислете и поддържайте по-щадящо отношение към себе си. Пътуванията често ще ви срещат с нови хора, от които ще черпите информация и опит.

Практично ще се възползвате от всяка ситуация, извличайки най-доброто за себе си. По различни причини гневът и неудовлетвореността също ще присъстват в ежедневието ви, макар и не често. В такива моменти бъдете честни пред себе си и не си го изкарвайте на околните, за да не провалите отношенията си за дълъг период напред. Говорете открито за проблемите и бъдете обективни, всичко друго ще ви натоварва допълнително и може да се окажете сред губещите. Подбирайте внимателно обкръжението си. Около вас има хора, на които не бива да се доверявате и дори да общувате с тях. Помислете и отсейте ненужните, за да не навредите на здравето си. Април е подходящ за подписване на договори, за учредяване на съдружие и повишение.

За други той се свързва със смяна на работното място или друга промяна, която няма да бъде изненада за вас. Във всичките си действия ще изпъквате със своя индивидуализъм и находчивост, съобразявайки се най-вече със себе си. В името на целите си сте способни да преодолеете планина от трудности, и го доказвате непрекъснато. Всеки има какво да научи от вас. От 14 до 17 април бъдете внимателни за здравето си и не рискувайте в нищо. В семейството ще избегнете назряващ проблем, свързан най-вече с децата или родителите, ако не го пренебрегвате.