Вторник, 22 Юни 2021
Дева

Месечен хороскоп
Април 2020

1913

Месечен хороскоп - Дева- Април - 01.04.2020 - 30.04.2020 година

Освободени в мислите и в желанията си, развитията през април ще зависят в голяма степен от вас, за това бъдете смели - хоризонтите са отворени. В сферата на финансите и бизнеса покажете непоколебимостта си да следвате принципите и интересите си, които не бива да са в ущърб на партньорите ви. В тази връзка е добре да преразгледате част от плановете си и си наложите умереност в действията.

Задгранични командировки и пътувания с цел устройване на работа ще бъдат ползотворни. Занимаващите се с бизнес ще имат съвместни бизнес – начинания с наши и чуждестранни партньори, търсенията ви в тази посока също ще имат успех. Обърнете внимание на отношенията ви с колегите. В стремежа си да наложите нови правила и виждания по организационни и други въпроси, подценявате професионализма и мнението им, което се отразява на работата. И не само това. Не си давате сметка за самоизолацията, в която сами се поставяте. С добре подбрани и премерени думи подчертавайте силата на уменията и качествата си, особено в случаите, когато се налага да бъдете критични. Изключвайки това, април ще е удачен за вашите творчески, научни, културни и духовни занимания. В семейството са възможни вълнения, свързани с делата на близките ви. Покажете отговорността си към тях, като поемете част от грижите по дома и децата, ако пред партньора ви стои възможността да се изяви професионално, а времето е ограничено. В стремежа си да сте полезни, не предлагайте услугите си, без да са ви поискани, за да не съжалявате в последствие. Щедростта ви може грешно да се изтълкува и вместо добро, да се окаже, че сте създали врагове. От друга страна в интерес на целите си ще подновите стари контакти, които сте прекъснали неоснователно и това ще ви направи доволни.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година