Четвъртък, 18 Август 2022
Дева

Месечен хороскоп
Април 2019

3638

Месечен хороскоп - Дева - Април - 01.04.2019 - 30.04.2019 година

Интелигентни, прозорливи и действени, ще преминете през април в забързан ход, обхванати от желание да разширявате професионалните си, научни и духовни познания.

Ще ви се отдава всичко, което предвиждате, и без да щадите сили ще постигате целите си. Само внимавайте да не постигнете повече нерви и здравословни проблеми, защото силите ви не са неизчерпаеми. Интересите ви се разширяват, а заедно с тях и контактите ви, но е добре внимателно да подбирате обкръжението си, за да не си навредите сами. Пазете се от недоброжелатели, маскирани като приятели, и не споделяйте намеренията си пред тях. Въобще говорете по-малко, така е сигурно, че няма да сгрешите. Месецът е подходящ за изясняване на отношения и всичко, което ви е създавало проблеми в общуването до сега. Използвайте пъргавата си и практична мисъл там, където искате да наложите вижданията си, без конфликти и загуба на позиции. Както и до сега ще бъдете чувствени и магнетични, грабвайки и задържайки вниманието на околните.

Успехът ви през април ще зависи и от решимостта ви да гледате повече напред и по-малко да обръщате погледа си назад. Способни сте да преодолеете трудностите и насочите нещата в своя полза, ако промените поведението си. Размишлявайте над това. Бъдете толерантни, за да срещате уважение и да се чувствате ценени от другите. Вярвайте в себе си и ще постигате мечтите си. Ще се чувствате работоспособни и здрави, ако сте добри и доволни. Повече си почивайте и не се лишавайте от удоволствията, които харесвате. Месецът насърчава изглаждане на съществуващи недоразумения и противоречия в семейството и обществото. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година