Вторник, 27 Септември 2022
Дева

Месечен хороскоп
Април 2018

5733

Месечен хороскоп - Дева - Април - 01.04.2018 - 30.04.2018 година

Април ви носи отлични възможности за професионална и финансова реализация, стига да съумеете да балансирате емоциите, желанията и стремежите си.

Амбицирани сте да се преборите с трудностите на всяка цена, но е препоръчително да се вслушвате в разума и интуицията си, за да стабилизирате позициите си и да печелите битки. Трудът ви ще бъде оценен, което за някои означава и по-добро възнаграждение. В публичните си изяви, а и не само там, често ще се налага да се съобразявате с различни мнения, което за някои от вас може да се превърне в изпитание. Засилената ви чувствителност често ще ви създава проблеми, на които ще намирате решения, ако сте обективни и не изхождате от позиция на безпогрешни хора. В новите условия ще се налага да поставяте чужди интереси на преден план, което може да ви създава напрежение, но времето го изисква. Наред с това проявеното ви разбиране към проблемите на хората, с които живота ви среща ще повишава доверието и авторитета ви.

Неусвоени уроци от миналото ще ви призовават към размисъл и себе анализ. Във всичко разчитайте най-вече на себе си, въпреки че няма да ви липсва подкрепата на семейството и приятелите. От добронамереността и подхода ви ще зависят много неща в живота ви, семейните връзки, приятелствата, интимните ви обвързвания и всичко, което определяте за важно. Живейте в хармония със себе си, за да не ви липсва нищо от това, което бихте желали да имате. С алтернативни методи на лечение, чрез спорт, духовни практики, срещи с приятели и най-вече чрез любовта си ще се поддържате в добро физическо и психическо здраве. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година