Понеделник, 26 Август 2019
Дева

Месечен хороскоп
Април 2017

11634

Месечен хороскоп - Дева - 01.04.2017 - 30.04.2017 година

През април се стремете по-добре да балансирате емоциите, желанията и стремежите си, защото това, което сами си направите, никой не би могъл да ви го причини. Финансови и лични амбиции ви мотивират и дават сили да се преборите с трудностите на всяка цена, но едва ли това е правилното решение точно сега, защото негативите ще ви тежат дълго. Препоръчително е да не започвате нищо ново през първите три дни, а ако се чувствате неразбрани и отегчени, да не вините никого за това си състояние. Вслушвайтесе в разума и интуицията си, и ще съумеете да подобрите финансите си, ще стабилизирате професионалните си позиции и печелите битки. Трудът ви ще бъде оценен, което за някои означава и по-добро възнаграждение. Дните не са подходящи за публични изяви, най-вече в случаите, когато е нужно да изразявате различни мнения пред широка аудитория. Засилената ви чувствителност често ще ви създава проблеми, на които ще намирате решения, ако сте обективни и не изхождате от позиция на безпогрешни хора, виждащи само лошите страни на другите.

Но проявите ли хуманно отношение към проблемите на хората, с които живота ви среща, ще печелите доверие и престиж. Въпроси, свързани с наследствени имоти ще стоят на дневен ред, което значи и по-чести срещи с роднини. Неусвоени уроци също ще ви призовават към размисъл и себе анализ. Ще продължите и занапред да поддържате здравето си с нетрадиционни методи на лечение, чрез спорт и духовни практики. Ако се почувствате тъжни и самотни ще преодолеете депресията с повече разходки, срещи с приятели и най-вече чрез любовта си. Критични дни през месеца са от 3 до 5 и на 30 април, когато следва да сте особено внимателни и не се претоварвате с нищо. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година