Събота, 2 Декември 2023
Близнаци

Месечен хороскоп
Октомври 2021

1264

Месечен хороскоп - Близнаци - Октомври - 01.10.2021 - 31.09.2021 година 

Октомври ще бъде успешен за вашите начинания. Планирайте новите проекти преди или след тази дата, а по време на посочения период не предприемайте никакви финансови, бизнес и съвместни начинания. Не подписвайте договори и не взимайте кредити. Във всички случаи подчинявайте действията си на разума и добре обмисляйте всяка своя стъпка, за да избегнете провали.

Желанието ви да участвате в различни инициативи и да изявите на всяка цена качествата и информираността си може да създаде известно объркване, особено, ако е съпроводено с агресия и чувство за превъзходство от ваша страна. Онези, които са изкушени от политиката трябва с удвоени сили да работят върху себе си, да са концентрирани и търпеливи, да владеят емоциите и да мерят приказките си, за да не калкулират повече врагове, отколкото сподвижници. Втората половина на октомври може да се превърне в своеобразна проверка на вашата издръжливост както по отношение на емоциите и нервите, така и по отношение на способността ви да взимате правилни решения, особено, ако те касаят други хора. Ако сте сред власт имащите отговорностите ви ще се повишат, но не се главозамайвайте, защото всичко си има цена, която скоро ще трябва да платите. Формулата на успеха се крие в баланса, за това се стремете във всичко да намирате верния тон, да бъдете на подходящото място и време.

Надмогнете ли нахалството, високомерието, безпардонното поведение и незачитане на другите, то значи сте намерили верния път и сте готови да изживеете пълноценно победите си. Месецът е подходящ за създаване на трайни връзки и контакти, а ако сте необвързани с постоянен партньор, то през октомври може да го срещнете. Подходящо време за създаване на семейство. Следвайки направените по-горе препоръки, здравето няма да ви създава особени проблеми и ще живеете по-спокойно. В периода от 23 до 26 октомври, не рискувайте в нищо и се грижете по-добре за себе си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!