Сряда, 24 Април 2019
Близнаци

Месечен хороскоп
Октомври 2018

3774

Месечен хороскоп - Близнаци - Октомври - 01.10.2018 - 31.10.2018 година

Октомври ви носи промени от различно естество и от правилното ви отношение към тях ще зависят и успехите ви. През месеца много от вас ще сменят работното си място или средата, което означава пътувания, премествания, нови контакти и всичко, произтичащо от това.

Приемайте хората такива, каквито са и не се стремете да сте коректив, нито да правите саможертви, ако подкрепата ви не е поискана, за да не си създадете сами проблеми. Хоризонтите се отварят и за много от вас ще настанат по-добри дни, както в професионален, така и в личен план, но отново с предупреждението да не се опитвате да анализирате и решавате чужди проблеми, а се съсредоточите върху собствения си живот и се стараете да поддържате добра атмосфера и отношения в семейството, сред колегите и приятелите. Интуицията ви е силна и помага да взимате правилни решения. Месецът обещава успехи на деловия фронт, в обсъждане и решаване на професионални и административни въпроси, както и такива, касаещи голям кръг от хора. Бъдете внимателни в новите си обвързвания, независимо дали са лични или професионални. Не прибързвайте в нищо и добре обмисляйте действията си, последователността ви в тях е задължителна, за да избегнете провали и разочарования.

За необвързаните от вас месецът обещава повече романтика и срещи, сред които и с бъдещата ви половинка. Семейните Близнаци да не се поддават на изкушения и флиртове, защото изневярата може да им донесе само загуби. В много отношения здравословното ви състояние ще зависи от подреждането на делата ви и чувството за дискомфорт, което ви носи средата. Алергиите също могат да провокират неразположения у вас. Във всички случаи бъдете добронамерени, за да живеете спокойно и в мир със себе си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година