Четвъртък, 30 Ноември 2023
Близнаци

Месечен хороскоп
Ноември 2017

12013

Месечен хороскоп - Близнаци - Ноември - 01.11.2017 - 30.11.2017 година

Ноември ще бъде сложен за връзките и работата ви, ако сте прибързани в решенията си и не вниквате внимателно в детайлите. Старайте се всичко, което предприемате през това време да бъде в рамките на разумното, бъдете прозорливи и по никакъв начин не се оставяйте на случайността.

Последователността в действията ще ви спести неприятности за дълго напред. В личните отношения, на работното място и навсякъде, където се изисква присъствието ви бъдете смирени, изчистете мислите и поведението си от всякаква агресия, не влизайте в спорове и не изпадайте в крайности на духа. Основното и най-важно е да заложите на собствените си способности и таланти, много от които предстои да разкриете през тези дни. Вглеждайте се в себе си, формулирайте правилно желанията и амбициите си, и ги следвайте, но не с цената на всичко, а разумно и последователно. Само така ще се предпазите от душевни травми и ненужни тревоги, които иначе биха съсипали нервите и здравето ви. Ще ви се отдават дейности, в които можете да изразявате по-добре себе си, мислите си и без усилия да привличате поддръжници за каузата си, своята или на онези, които ви финансират.

Ако сте по-гъвкави в отношенията си, ще постигате желанията си, въпреки, че често ще срещате и отпор, но това е съвсем естествено. Бъдете разумни и не се инатете там, където фактите, очевидните неща и дадености говорят за друго. Бизнесът или обичайната ви заетост ще ви осигурят средства, които може и да не са в желаните граници, но няма да ви липсва нищо, което да наруши драстично обичайното ви темпо на живот. Отложете решаване на семейни и имотни въпроси за следващите месеци, ако срещате непреодолими препятствия през тези дни, без да изпадате в униние. Месецът е подходящ за създаване на семейство и нови контакти. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!