×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Понеделник, 19 Март 2018
Близнаци

Месечен хороскоп
Ноември 2017

11086

Месечен хороскоп - Близнаци - Ноември - 01.11.2017 - 30.11.2017 година

Ноември ще бъде сложен за връзките и работата ви, ако сте прибързани в решенията си и не вниквате внимателно в детайлите. Старайте се всичко, което предприемате през това време да бъде в рамките на разумното, бъдете прозорливи и по никакъв начин не се оставяйте на случайността.

Последователността в действията ще ви спести неприятности за дълго напред. В личните отношения, на работното място и навсякъде, където се изисква присъствието ви бъдете смирени, изчистете мислите и поведението си от всякаква агресия, не влизайте в спорове и не изпадайте в крайности на духа. Основното и най-важно е да заложите на собствените си способности и таланти, много от които предстои да разкриете през тези дни. Вглеждайте се в себе си, формулирайте правилно желанията и амбициите си, и ги следвайте, но не с цената на всичко, а разумно и последователно. Само така ще се предпазите от душевни травми и ненужни тревоги, които иначе биха съсипали нервите и здравето ви. Ще ви се отдават дейности, в които можете да изразявате по-добре себе си, мислите си и без усилия да привличате поддръжници за каузата си, своята или на онези, които ви финансират.

Ако сте по-гъвкави в отношенията си, ще постигате желанията си, въпреки, че често ще срещате и отпор, но това е съвсем естествено. Бъдете разумни и не се инатете там, където фактите, очевидните неща и дадености говорят за друго. Бизнесът или обичайната ви заетост ще ви осигурят средства, които може и да не са в желаните граници, но няма да ви липсва нищо, което да наруши драстично обичайното ви темпо на живот. Отложете решаване на семейни и имотни въпроси за следващите месеци, ако срещате непреодолими препятствия през тези дни, без да изпадате в униние. Месецът е подходящ за създаване на семейство и нови контакти. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.