×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 23 Октомври 2018
Близнаци

Месечен хороскоп
Ноември 2016

6213
Месечен хороскоп - Близнаци - 01.11.2016 - 30.11.2016 година
 
Каквото и да си говорим, ноември няма да бъде от най-леките ви месеци, но ако добре си изиграете картите и разчитате знаците по пътя си, може да се наредите сред победителите. Основното и най-важно е да заложите на собствените си способности и таланти, много от които предстои да разкриете през тези дни. Вглеждайте се в себе си, формулирайте правилно желанията и амбициите си, и ги следвайте, но не с цената на всичко, а разумно и последователно. Само така ще се предпазите от душевни травми и ненужни тревоги, които иначе биха съсипали нервите и здравето ви. Съсредоточаването ви върху важните неща, за някои от вас и от по-глобален мащаб ще ви гарантира успех, а предвид на това, че и други хора разчитат на вас, отговорностите ви стават големи. Но веднъж поставите ли си цел, пътят на сетне е ясен – победа, която ще бъде спечелена и с подкрепата на онези, които ви вярват, а както става ясно броят им съвсем не е малък.
 
С успех ще ви се отдават дейности, в които можете да изразявате по-добре себе си, мислите си и без усилия да привличате поддръжници за каузата си, своята или на онези, които ви финансират. Гъвкави в отношенията си, по-често ще постигате желанията си, въпреки, че често ще срещате и отпор, но това е съвсем естествено. Бъдете разумни и не се инатете там, където фактите, очевидните неща и дадености говорят за друго. Бизнесът или обичайната ви заетост ще ви осигурят средства, които може и да не са в желаните граници, но няма да ви липсва нищо, което да наруши драстично обичайното ви темпо на живот. Хубави емоции и настроение ще ви носи близостта на семейството, приятелите и хората, с които споделяте еднакви интереси. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите! 


AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година