Вторник, 7 Февруари 2023
Близнаци

Месечен хороскоп
Март 2022

1141

Месечен хороскоп - Близнаци - Март - 01.03.2022 - 31.03.2022 година

През март довършете текущите си дела, за някои и от края на миналата година, и не предприемайте нови. На работното място и в отношенията си, особено ако сте в позиция на подчинени, ще се наложи да се адаптирате към създалите се условия и да смирите егото си. Работете за стабилизиране на постигнатото и ще останете доволни от резултатите.

От 7 до 28 март имате поставена забрана за делова и бизнес активност, особено що се касае до подписване на договори за съдружие или инвестиции. Бъдете търпеливи и умерени. Съсредоточете се върху задачите си и довършете започнатите, без да изпадате в кризи на духа. Толерантното ви отношение към неравностойните на вашето положение хора и подкрепата ви за тях ще ви спечели уважение, ще повиши доверието им, и не на последно място ще се радвате на добър прием. Вие също ще обогатите знанията си и винаги можете да разчитате на подкрепата им.

Запознанствата през март не са желателни и ще са плод по-скоро на емоции, отколкото на осъзнато желание. Грижете се за семейството, децата и родителите си, а от 7 до 10 март не предприемайте никакви рискове. В здравословен план се пазете от простуди, не са изключени и дихателни проблеми. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-