Четвъртък, 16 Септември 2021
Близнаци

Месечен хороскоп
Март 2019

3811

Месечен хороскоп - Близнаци - Март - 01.03.2019 - 31.03.2019 година

Март е месец на преоценка, анализ и постоянство. Поставяте си цели, които изискват ресурс от енергия, запазено право и прояви на смелост, от каквито не сте лишени, но е нужно и още, за да изпълните намеренията си.

Развитията ще подпомогнат реализацията на нещата, които предвиждате, стига да сте разумни и не залитате в грешна посока, в стремежа си час по-скоро да стигнете до целта. Отстоявайте интересите си със силата на разума, логични аргументи и достойно поведение. Когато е нужно бъдете отстъпчиви и се вслушвайте в доводите на другите, винаги има какво да научите още, опознавайки чрез тях и себе си. Обогатяването ви с нови знания и опит, спазване на правила, законови и етични норми е гаранция за професионално, духовно и лично израстване. Обмисляйте новите си идеи, преди да пристъпите към осъществяването им, дори това да означава и самостоятелната ви работа по тях. По отношение на обкръжението ви бъдете търпеливи и внимателно анализирайте всичко, което се връща към вас.

Ако установите липса на интерес от ваша страна или други обстоятелства, които ви натоварват и пречат на нормалния ритъм на живот, не се колебайте да се дистанцирате от дразнителите. Но е нужно да си наложите спокойствие и да не прибързвате с изводите. Само така ще си спестите проблеми и гарантирате правилността на решенията си. Въпреки възможните затруднения ще се справите със задълженията си. За някои от вас месецът носи възможности за нова работа, познанства и бизнес партньорства. Задгранични пътувания и изгодни предложения за съвместни участия. Подбирайте внимателно хората, които допускате в обкръжението и в живота си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година