Четвъртък, 2 Февруари 2023
Близнаци

Месечен хороскоп
Март 2018

5663

Месечен хороскоп - Близнаци - Март - 01.03.2018 - 31.03.2018 година

През март сте в състояние да създаде повече стабилност в професионалните си и финансови дела, и да постигнете хармония в деловите и лични отношения, ако добре владеете емоциите си.

Ще ги избегнете, ако станете по-търпеливи и тактични, за да си гарантирате повече спокойствие и да се развивате пълноценно. Като интелигентни, знаещи и можещи хора към вас ще насочват интереса си от различни посоки. Мнението ви ще се чува и в политиката, ще бъдете търсени за съвет и други, галещи самочувствието ви прояви. Но има и обратна страна на медала. Трудностите ще създават предпоставки за преумора, психическо и физическо напрежение, което може и да ви депресира. Препоръчително е да владеете по-добре емоциите си и не позволявате на странични фактори да се превърнат във водещи за вас. Вниквайте във всеки детайл, защото всяко разсейване може да ви струва скъпо за дълго напред. Грижете се за семейството и близките си. Все повече хора ще се нуждаят от подкрепата ви, от вашата състрадателност и добро сърце, за това бъдете великодушни и прощаващи. По отношение на бизнеса са възможни спадове, които могат да засилят у вас усещането за безпокойство и неудовлетвореност.

Внимавайте със съдружниците си и не подписвайте важни документи, не започвайте нови дела и не предприемайте важни стъпки в кариерата и в живота си през времето, когато Меркурий е ретрограден. Използвайте тези дни да разрешите изостанали въпроси, да обновите връзките си и се подготвите за новостите, които ви предстоят. В личния ви живот запознанствата ще имат важна роля през месеца. С някои от онези, с които споделяте еднакви интереси, мисли, възгледи и ви е приятно да сте заедно те ще се задълбочат, с други ще стигнете до раздели, но във всички случаи не преминавайте добрия тон. През времето от 17 до 19 март бъдете особено внимателни, здравето ви е уязвимо, както и чувствителността, пътуванията и начинанията ви като цяло. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-