×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Неделя, 18 Март 2018
Близнаци

Месечен хороскоп
Март 2016

4135
Март няма да бъде от най-леките ви месеци, за това се мобилизирайте и направете всичко по силите си, за да преминете през него с по-малко загуби. Атмосферата на работното място ще е предразполагаща към конфликти често заради вашата разсеяност и отсъствие от проблемите. Трудности са възможни от всякакъв характер, които допълнително ще ви потискат и депресират. Можете да си помогнете и сами, ако по-добре контролирате своята емоционалност и подход в общуването. Успеете ли да се овладеете, ще намирате правилните решения, а с тях и действия.
 
Не хабете енергия по отминали събития, съсредоточете се върху момента и в него вложете силите си, за да постигате целите си. Хубаво настроение ще ви носят творческите занимания, от където ще дойдат и успехите ви. Ще се почувствате насърчени от някого и с хъс ще работите за разкриване на потенциала си. През месеца ще бъдете по-обвързани с личните си ангажименти, които ще ви носят по-добри емоции и изживявания. Известия и добри развития ще ви подтикнат да подновите заниманията си в сферата на образованието, науката, медиите, изкуството. Очакват ви срещи и нови запознанства, които ще разнообразят живота ви. По отношение на финансовите си дела бъдете особено внимателни, възможни са изкушения, водещи до измами и загуба на средства.
 
Наред с разума следвайте и интуицията си, която е силна и може безпогрешно да ви посочи слабите страни на някого, освен вашите. В интимната ви връзка покажете по-ясно отношението си към партньора ви, не го заблуждавайте и не крийте чувствата си. Оценете това което имате, и ако то ви харесва, се постарайте да не го загубите. 11 – март е период, през който следва да сте особено внимателни, както към здравето си, така и в действията си. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила Съдбата за вас в личен и интимен план. Прочетете още сега вашия личен любовен хороскоп според датата на раждане. Разберете тайните на зодиака още сега.

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.