×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 16 Февруари 2019
Близнаци

Месечен хороскоп
Май 2018

3615

Месечен хороскоп - Близнаци - Май - 01.05.2018 - 31.05.2018 година

През май ще постигате намеренията си, ако по-добре обмисляте решенията си и планирате в детайли действията си, без да оставяте нищо за в последния момент.

Разумни и аналитични, по подходящ начин ще налагате вижданията си и без драми за никого ще постигате целите си. Характерно за всички ви през май е засиленият ви стремеж към стабилност и баланс в отношенията, финансите и чувствата ви. Ще ви бъде по-лесно да го постигнете, ако сте сговорчиви, отстъпчиви и не криете любовта си. Бъдете активни и се постарайте да отстраните пропуските и поправите грешките си. Понякога суетата ви пречи да видите нещата от истинската им страна и съответно да вземете правилните решения. Препоръчително е да говорите за намеренията си, след като ги реализирате, за да не предизвиквате нечии недобри мисли. В същото време умеете да се налагате, кога с разумни доводи, кога с повече инат, и това ви харесва, но не и на онези, за чиято сметка го правите. Не подценявайте никого, за да не останете изненадани и неподготвени в моменти, когато най-малко очаквате. В делови план, при срещи и важни разговори бъдете предпазливи и концентрирани, едно разсейване може да ви струва много.

Професионалните възможности при много от вас ще бъдат добри, част от които и зад граница. Силно присъствие и забележими изяви ще имат хората на писаното и неписано слово, занимаващите се с политика и всички онези, които знаят и тежат на мястото си. За част от вас месец май се свързва със смяна на работното място, а търсещите работа ще имат успех, стига добре да преценят къде да насочат усилията си. Придобивки са възможни през втората половина на месеца, сред които нов дом, разширение или друга, интересуваща ви възможност. В дните от 10 до 14 май се пазете от кражби, измами и финансови загуби. В здравословно отношение около 10 и в края на месеца избягвайте психическо и физическо натоварване. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година