Вторник, 17 Септември 2019
Близнаци

Месечен хороскоп
Май 2016

6151
Месечен хороскоп - Зодия Близнаци - 01.05.2016 - 31.05.2016 година
Над всичко ще доминира стремежа ви към стабилност и баланс в отношенията, финансите и чувствата ви. Похвално е, че искате да внесете повече хармония в живота си, но само с думи едва ли ще го постигнете. Станете действени и правете онова, което разумът ви диктува, като се опитате да отстраните поне част от негативите си. Суетата ви пречи да видите нещата от истинската им страна и съответно да вземете правилните решения. Харесва ви да сте сред хора, които ви говорят ласкаво, но реалността е различна и е време да го прозрете. Колкото по-скоро, толкова по-добре. В противен случай рискувате да изпаднете от „коловоза” и да страдате. Обмисляйте решенията си и планирайте в детайли проектите си, за да не останете разочаровани. Препоръчително е да не споделяте всичките си намерения пред широката публика, оставете нещо и за изненада, но приятна, което ще ви направи доволни.
 
От друга страна умеете да се налагате, кога с разумни доводи, кога с повече инат, но това ви харесва, за разлика от онези, за чиято сметка го правите. Това, че отстъпват не означава, че са глупаци, напротив. Имайте го предвид, за да не ви дойдат в повече реакциите им, когато търпението им се изчерпи. Забележими изяви ще имат хората на писаното и неписано слово, занимаващите се с политика и всички онези, които знаят мястото си. На работното място не се предвиждат размествания, но всичко е възможно, за това бъдете подготвени. Роднинските взаимоотношения ще се задълбочат в положителна посока, ще разчитате на тях, разбира се, давайки и вие своя принос. Много от вас ще посрещат гости, задграничните пътувания също са възможни. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година