Неделя, 25 Август 2019
Близнаци

Месечен хороскоп
Януари 2018

10975

Месечен хороскоп - Близнаци - Януари - 01.01.2018 - 31.01.2018 година

Януари няма да бъде измежду най-леките за вас месеци, но за това пък ще получите възможност да докажете способностите си, умението ви да взимате навременни и правилни решения, да бъдете търпеливи и последователни в действията си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Близнаци, както и подходящите решения за гривна!

Проверки и изпитания ще има на всяка крачка, за това не си позволявайте отпускане, въпреки наличието на толкова много празнични дни, и бъдете в кондиция за всичко, което правите. Не настоявайте на своето и не изисквайте другите да ви следват безусловно, защото грешките им ще се впишат на вашата сметка. Оставете всеки сам да решава за себе си какво е важно и на какво да отдава предпочитание, вие следвайте собствените си приоритети и правете нещата такива, каквито ги виждате с разума и чувствате със сърцето си. За много от вас януари се свързва с пътуване, нови запознанства, срещи, приятели и добри перспективи, които ще определят посоката на мислите и стремежите ви, но не се разпилявайте в много посоки. Конкретизирайте целите си и с последователни действия работете за реализацията им. Под въздействие на импулсивни решения някои може да решат да сменят работното си място.

Препоръчително е да не избързвате и добре да обмисляте плановете си, защото ако новото не отговаря на професионалните ви и финансови изисквания, то проблемите няма да закъснеят. Напрежението около вас ще расте, ще се чувствате все по-раздразнителни и нещата ще ви омръзнат много скоро. Но не падайте духом. Достатъчно разумни и предвидливи сте, за да не си вгорчите сами живота. По отношение на бизнеса и деловите начинания е за предпочитане да търсите подкрепата на хора, които със знанията и опита си могат да ви бъдат полезни. Не допускайте заради преумора да изоставите важните си дела, задълженията към семейството и дома. Образователната ви програма през януари ще бъде в хармония с душевната ви нагласа и без затруднения ще усвоявате нови знания. Между 21 и 24 януари бъдете особено внимателни, по-добре се грижете за себе си и не предприемайте рисковани начинания.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година