×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 17 Март 2018
Близнаци

Месечен хороскоп
Януари 2016

4057
С хубави чувства и в добро настроение започвате новата година. Както и до сега, ще ви води желанието за професионални и творчески изяви, за пътуване и повече разнообразие в живота ви. Съдбата ще се погрижи да не оставате тъжни и неудовлетворени, въпреки, че няма да липсват и такива моменти. Най-силно изразени те ще бъдат около 19 януари, за това е добре да бъдете овладени и разумни. Не се поддавайте на провокативни думи, казани по ваш адрес.
 
В обкръжението ви  има недоброжелатели, чиято цел е да ви разконцентрират, надявайки се така по-лесно да ви манипулират. Вярвам, няма да се затрудните в разпознаването им. От друга страна, ако предвиждате смяна на работното място периодът не е от най-удачните. Няма да постигнете очакваното, а е възможно и сериозно да се разочаровате. Не сменяйте често приоритетите си, ако искате да запазите стабилността си, както в професионален, така и в житейски план.
 
Бъдете последователни в намеренията и действията си, за да се радвате на спокоен и съдържателен живот. Добро време за бизнес и постигане на делови споразумения около 4 и средата на месеца. Занимаващите се с интелектуален труд ще имат успех в работата си и ще срещнат разбиране към нуждите си. Ако по време на празниците сте прекалили с храната и се чувствате натежали, ще си помогнете с физически упражнения и разходки. През дните 15 – 17 януари бъдете много внимателни при пътувания, ограничете контактите и следете за здравето си, дните са критични и с повишен риск от хронични и инфекциозни заболявания. Загрижеността ви за някого може да се изтълкува с обратен знак, за това не предлагайте услугите си там, където не са поискани. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.