×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 22 Януари 2019
Близнаци

Месечен хороскоп
Февруари 2018

9141

Месечен хороскоп - Близнаци - Февруари - 01.02.2018 - 28.01.2018 година

Февруари ще бъде успешен и ползотворен за представителите на вашия знак. Възползвайте се пълноценно от предоставилия ви се шанс и работете за своя личен, професионален, обществено-политически и духовен просперитет.

Всеки, който се опита да ви променя ще срещне отпор, на какъвто сте способни само вие, когато целенасочено следвате пътя си. Не очаквайте само рози по пътя си, но и не се плашете от трудностите. Всичко е преодолимо и по възможностите ви, щом веднъж сте взели своите решения, в чиято правота твърдо вярвате. Без съмнение с интелигентното си присъствие ще можете да въздействате позитивно, дори и там, където средата е доста под нивото ви. Възползвайте се от даденостите, за да осъществявате намеренията си, но не е препоръчително да започвате нови начинания, особено след 23 февруари. Подписвайте важните документи и постигайте интересуващите ви споразумения до тази дата, или ги отложете за след 18 март. Това е период, през който е важно да погледнете реално на света и събитията, да си направите обективна оценка на плановете, да не предприемате нови начинания, да не инвестирате и преосмислите отношенията си с околните.

Учете и обогатявайте знанията си, успехите ще ви мотивират да разгърнете в пълнота потенциала и силите си, ще се отразят обновяващо на финансите и самочувствието ви. Засиленото ви желание да разширите познанията си за нови места и хора ще ви подтиква да пътувате.Умереността ви във всичко и проявената дипломатичност ще ви носят уважението на онези, с които общувате, работите и живеете. В любовта са възможни приливи и отливи, но в семейството ще поддържате стабилни взаимоотношения и разбирателство. В дните от 17 до 20 февруари бъдете особено внимателни, податливи сте на простудни и инфекциозни заболявания, на нервно напрежение и преумора. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година