Неделя, 19 Септември 2021
Близнаци

Месечен хороскоп
Февруари 2018

9555

Месечен хороскоп - Близнаци - Февруари - 01.02.2018 - 28.01.2018 година

Февруари ще бъде успешен и ползотворен за представителите на вашия знак. Възползвайте се пълноценно от предоставилия ви се шанс и работете за своя личен, професионален, обществено-политически и духовен просперитет.

Всеки, който се опита да ви променя ще срещне отпор, на какъвто сте способни само вие, когато целенасочено следвате пътя си. Не очаквайте само рози по пътя си, но и не се плашете от трудностите. Всичко е преодолимо и по възможностите ви, щом веднъж сте взели своите решения, в чиято правота твърдо вярвате. Без съмнение с интелигентното си присъствие ще можете да въздействате позитивно, дори и там, където средата е доста под нивото ви. Възползвайте се от даденостите, за да осъществявате намеренията си, но не е препоръчително да започвате нови начинания, особено след 23 февруари. Подписвайте важните документи и постигайте интересуващите ви споразумения до тази дата, или ги отложете за след 18 март. Това е период, през който е важно да погледнете реално на света и събитията, да си направите обективна оценка на плановете, да не предприемате нови начинания, да не инвестирате и преосмислите отношенията си с околните.

Учете и обогатявайте знанията си, успехите ще ви мотивират да разгърнете в пълнота потенциала и силите си, ще се отразят обновяващо на финансите и самочувствието ви. Засиленото ви желание да разширите познанията си за нови места и хора ще ви подтиква да пътувате.Умереността ви във всичко и проявената дипломатичност ще ви носят уважението на онези, с които общувате, работите и живеете. В любовта са възможни приливи и отливи, но в семейството ще поддържате стабилни взаимоотношения и разбирателство. В дните от 17 до 20 февруари бъдете особено внимателни, податливи сте на простудни и инфекциозни заболявания, на нервно напрежение и преумора. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година